بازی جنگا | برج هیجان
بدون شک یکی از بهترین بازیهای کلاسیک و قدیمی که هرکسی را در هر سنی دور هم جمع میکند همین جنگا خودمان است!
جنگا یا همان برج هیجان دقیقا همون سرگرمی جذابی هست که وقتی به لحظات حساس میرسد تمرکز و دقت بالا را از بازیکن طلب میکند و اگر ویتامین کافی نداشته باشید با یک کاهش تمرکز همه چیز خراب خواهد شد. البته برای یک بازی ساده از قرص ویتامین استفاده نکنید، به همان میوه اکتفا کنید کافیست.
بازی از قوانین ساده و آسانی پیروی میکند که برای هر سنی مناسب و قابل درک است.
در ابتدا بازی آسان است اما هر چه جلوتر میرویم و خطر ریزش برج بیشتر میشود به دقت و تمرکز بالا نیاز دارد و اوج هیجان را ایجاد میکند. این بازی شگفت انگیز باعث تمرکز حواس و تقویت هوش اکتسابی بازیکنها می گردد.
جنگا چیه ؟
برج هیجان از 54 چوب که ضبدری و 3 بر 3 روی هم چیده شده است تشکیل میشود، پس از چند ثانیه از بازی کردن توجه و حواس شما را درگیر خود میکند و ناخواسته بازی را پیگیری و ادامه می دهید.
این بازی توسط یک خانم انگلیسی به نام LESLEI SCOTT در سال 1970 طراحی و ساخته شده است و در ابتدا با بلوک های چوبی ساختمانی اجرایی شد.
کم کم میان کودکان و بزرگسالان محبوب و بازی شد. خانم LESLEI SCOTT بازی JENGA را در نمایشگاه اسباب بازی لندن در سال 1983 رونمایی و به معرض عموم قرار داد و توسط همان شرکتی که بازی را ثبت کرده بود و در آن شرکت نیز کار میکرد، مورد حمایت مالی قرار گرفت و موجب تکثیر در تمام دنیا شد.
بازی برج هیجان طی تخمین و آمار بیش از 50 میلیون نسخه فروش داشته است.
بازی جنگا و انواع آن
بازی JENGA در تنوع و شکلهای مختلف در بازار ایران موجود است؛ روش و تنوع زیادی در نوع بازی کردن آن موجود می باشد. برجی 18 طبقه که می توان در بهترین حالت به 33 طبقه رساند.
هر انسانی از شکست گریزان است و نمی خواهد در این بازی به راحتی ببازد.
شاید اساس جذاب و گیرا بودن این بازی این است که کسی نمی خواهد آن فردی باشد که برج توسط او فرو بپاشد. این نیت پشت حرکت دادن مهرهها باعث تمرکز بیشتر و دقت بالا می گردد.
برد یا باخت در این بازی زیاد اهمیتی ندارد اما تلاش آدم برای نباختن در این بازی قابل تامل و ستودنی است که مزایا و توانایی ما را در ریسک و تمرکز کردن بالا می برد.
بازی جنگا و قوانین آن
بازی را فردی که می چیند و روی هم سوار میکند شروع میکند و یک به یک حرکت می دهند.
بازیکن باید با یک دست اقدام به برداشتن بلوکهای برج بکند و در صورت شک در جابجایی باید بلوک را در جای خود جاگذاری کند.
هر دستی می تواند برای برداشتن بلوک استفاده شود، اما به خاطر داشته باشید که یک دست، چپ یا راست قادر به برداشتن مهره می باشد و استفاده از هر دو دست جایز نیست. ( البته به خود و عزیزانتان سخت نگیرید و بگذارد از این سرگرمی لذت ببرند)
بازی JENGA چند نفره هستش؟
در اصل این بازی دو نفره طراحی و اجرا میشود. اما می تواند 3 الی 4 نفره و چرخشی این بازی را انجام داد. یک بازی که لحظات نفس گیر و جذابی را فراهم میکند.
افراد می توانند قسمت هایی از برج را بردارند که احتمال ریزش برای فرد بعدی را افزایش دهد، که با انجام این کار بازیکن چالش ریزش برج را به خودش باز میگرداند.
فردی که بازنده بازی میشود موظف است که برج را دوباره بچیند و بازی را شروع کند.
تجربه شخصی من در این بازی هیجانی
قبل از اینکه بخواهم بازی کنم و آن را خریداری کنم، همیشه دوست داشتم یک برج هیجان در خانه داشته باشم و از داشتنش غنی شوم 😎
بازی را خریداری کردم و به خانه بردم، از شانسمان مهمان هم داشتیم و با دیدن جنگا، مشتاقانه دوست داشتند بازی کنیم.
جوان های خانه دور بازی نشستند و شروع به بازی کردیم.
هر چه بلوک ها را برمی داشتیم و جابجا می کردیم هیجان بالاتر می رفت بازی نفس گیر میشد، بزرگترها از دور به ما استراتژی داده و از ما می خواستند کدام مهره را جابجا کنیم.
نفس ها در سینه حبس و بازی هیجان انگیزتر میشد تا اینکه من برج را ویران کردم و بازی را باختم.
دوباره برج را درست کردم و شروع به بازی کردم، نزدیک به 1 ساعت، 4 الی 5 نفری بازی کردیم و از بازی کردن لذت بردیم. وقتی می خواستیم کنار بکشیم بزرگترها جایمان را گرفتند و شروع به بازی کردند.
بازی لذت بخشی است و به نظر من در هر خانه لازم و ضروری…
اگر شما هم از بازی جنگا خاطرهای دارید در قسمت نظرات منتظر نظرات گرم شما هستم.
مشاهده انواع جنگا در جزیره بازی